Isnin, 12 Oktober 2015

KEPUTUSAN PERADUAN FOTOGRAFI BLOG ALAM TERKEMBANG JADIKAN GURU

Alhamdulillah setelah seminggu hamba buka pertandingan ini maka tibalah pula hari untuk mengumumkan keputusannya. Tak banyak penyertaan yang hamba terima, hanya tujuh keping gambar sahaja (gambar-gambar penyertaan boleh di lihat di sini. Tak apalah, hadiah pun tak besar mana. Sekurang-kurangnya hamba cuba nak memberikan sesuatu kepada mereka yang selalu mengunjungi blog ini.

Memandangkan hanya tujuh sahaja pernyertaan yang diterima maka tidaklah sukar mana untuk hamba menentukan pemenangnya. Berdasarkan tema pertandingan 'alam dan fauna', tiga penyertaan terpaksa hamba tolak kerana tidak menepati tajuk. Mungkin peserta keliru dengan maksud fauna. Mudah cerita fauna bermaksud haiwan, justeru gamba adalah gandingan haiwan dan alam semulajadi. Manakala bagi baki tiga lagi penyertaan hamba nilaikan mengikut kreativiti gambar.

Sukacita hamba mengumumkan pemenang bagi pertandingan ini ialah Dr. Zulkifli Ishak aka Zul Baning. Pohon untuk e-melkan hamba alamat bagi penghantaran hadiah.

Terima kasih dan tahniah.3 ulasan:

 1. timo kacih yer bro sobab bagi den monang ................ ni bukan kes kroni yor

  BalasPadam
  Balasan
  1. kroni apanya, you deserve it kata orang Pilah

   Padam
 2. Tahniah Dr. Zulkifli. Cantik gambar

  BalasPadam

HAIWAN AJAIB DAN TEMPAT DITEMUI - J.K. Rowling

Buku ini merupakan terjemahan bahasa Melayu kepada Fantastic Beasts And Where To Find Them . Ia adalah merupakan skrip asal kepada sebuah fi...